Regulázza meg a hőmérsékletet!

Regulázza meg a hőmérsékletet! Az év minden szakában kellemes környezetet biztosíthat magának és családjának az LG hőszivattyúk segítségével, amelyek kültéri és beltéri használat esetén egyaránt remekül megállják a helyüket, fűtés és hűtés esetén is.

Regulázza meg a hőmérsékletet! Az év minden szakában kellemes környezetet biztosíthat magának és családjának az LG hőszivattyúk segítségével, amelyek kültéri és beltéri használat esetén egyaránt remekül megállják a helyüket, fűtés és hűtés esetén is.

Az LG fűtőrendszerek energiatakarékos, környezettudatos megoldást kínálnak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására.

Egy LG hőszivattyúk egyetlen gépészeti rendszeren belül képesek ellátni egy ingatlan teljes körű hőmérsékletszabályozási és vízmelegítési igényeinek kielégítését.

Milyen érvek szólnak például az LG Therma V fűtés kiépítése és használata mellett?

Önálló, kompakt rendszer – A modern ingatlanok energiafelhasználása egyre alacsonyabb. Egy új lakás teljes fűtési, hűtési és használati melegvíz igényeinek kielégítéséhez fölösleges túlméretezett épületgépészeti megoldásokat alkalmazni. A takarékos és kompakt technológiának köszönhetően az LG Therma V rendszere a mindennapi komfort igényeit teljes mértékben képes kielégíteni.

Környezetkímélő megoldás – Az LG fűtőrendszer két megújuló forrás, a levegő és a nap energiáját is képes hasznosítani, ezenfelül a CO2-kibocsátás csökkentésével is segít a környezet megóvásában.

Kényelmes szabályozás – Az LG hőszivattyú egyszerű és könnyen kezelhető beépített vezérlőrendszerének köszönhetően a teljes rendszer együttirányítható.

Gazdaságos rendszer – A modern technológiának és a magas energiahatékonysági mutatónak köszönhetően az LG megoldása az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költségű fűtőrendszer a piacon.

Könnyű beépíthetőség – Az LG fűtőrendszerek széleskörűen alkalmazható megoldások, mert nem igénylik az épület jelentős átalakítását. Egy diszkrét és kisméretű kültéri egységből, valamint egy könnyen beépíthető beltéri egységből áll, a két egységet egyetlen hűtőközeg vezetékpár kapcsolja össze. A hidraulikus blokk telepítéséhez nincs szükség fúrásra, földmunkára, hőtároló egység alkalmazására, illetve kémény építésére.

Biztonságos fűtési üzemmód – A téli időszakban a folyamatos fűtés biztosítása elengedhetetlen. Ezért az LG hőszivattyú kétszintes biztonsági üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a rendszer üzemeltetését még meghibásodás esetén is.
Az LG fűtőrendszerek teljes körű energiatakarékos, környezettudatos megoldást nyújtanak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására. A rendszer újonnan épülő, illetve már felépített épületekbe egyaránt beépíthető, azok jelentős átalakítása nélkül. Mindegy, hogy irodájának hőmérsékletét kell szabályozni, otthonát szeretné kényelmesebbé tenni, vagy éppen vásárlóinak szeretne kellemesebb körülményeket biztosítani saját üzletében: az LG hőszivattyúk gyorsan és hatékonyan segítségére lesznek.